Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΚΑΙΡΟΣ

Κατερίνα Μαϊχόσογλου. Με το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας προγραμματισμένη συνεδρίαση την προσεχή εβδομάδα για την αντιπυρική περίοδο.

Θα συνεδριάσει την προσεχή εβδομάδα το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο. Υπό την παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και με στόχο τον στρατηγικό σχεδιασμό για τη φετινή αντιπυρική περίοδο, θα συζητηθούν τα καίρια ζητήματα που άπτονται των τριών βασικών αξόνων και συγκεκριμένα:
Της πρόληψης…
Της προετοιμασίας και της ετοιμότητας…
Της αντιμετώπισης…
Αναντίρρητα, ιδιαίτερο βάρος δίδεται στην ετοιμότητα των Υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου, που εμπλέκονται σε δράσεις Πολιτικής Προστασίας (συντήρηση εξοπλισμού και μηχανημάτων, καταμερισμός αρμοδιοτήτωνκ.α.), καθώς και στη διασφάλιση της απρόσκοπτης επικοινωνίας Υπηρεσιών και οργάνων.
«Ο Δήμος Διονύσου αποτελείται από επτά κοινότητες, με διαφορετικά στοιχεία και γνωρίσματα, ενώ βρίσκεται μεταξύ της Πεντέλης και της Πάρνηθας, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολο το έργο όλων», ανέφερεη Δήμαρχος Διονύσου, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου και συνέχισε:
«Ως εκ τούτου, η νέα Δημοτική Αρχή έχει σε πρώτη προτεραιότητα τη θωράκιση των περιοχών μας, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος.
Τόσο το προσωπικό του Δήμου όσο και τα κλιμάκια των εθελοντών, που προσφέρουν σημαντικό έργο στην περιοχή μας, βρίσκονται σε ετοιμότητα.
Έχουμε, ήδη, ξεκινήσει τον σχεδιασμό μας, έχουμε επικαιροποιήσει τα σχέδια της Πολιτικής Προστασίας και πλέον, θα τα επικοινωνήσουμε το προσεχές χρονικό διάστημα».

 

Δήμος Διονύσου.
Δήμαρχος Διονύσου,
κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου.

http://dionysos.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Eπιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Συστάσεις της ΠΠ προς τους πολίτες

lazaros lazaros

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ- ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ.

lazaros lazaros

Η ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΓΕΜΑΤΗ ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΡΟΚΚΟΚΚΟΥΣ

lazaros lazaros