Ανατολική Αττική
ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΡοή ειδήσεων

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας τιμώντας την ιστορία του, διοργανώνει και φέτος το ποδοσφαιρικό τουρνουά ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ 2023.

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας τιμώντας την ιστορία του, τις καταβολές του και τον Άγιο των Μικρασιατών Εθνομάρτυρα και Ιερομάρτυρα Χρυσόστομο Σμύρνης διοργανώνει και φέτος το ποδοσφαιρικό τουρνουά ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ 2023.
Ένα τουρνουά που έχει γίνει θεσμός για την πόλη μας και έχει αγκαλιασθεί από το σύνολο των προσφυγικών ποδοσφαιρικών συλλόγων.
Φέτος το τουρνουά έχει και μία άλλη ιδιαίτερη σημασία, καθώς γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από την θεμελίωση της πόλεως της Ραφήνας και την εγκατάσταση των Τριγλιανών προσφύγων.
Φέτος στα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ εκτός από την ομάδα μας, δηλώνει παρών ο Πανιώνιος, ο οποίος συμμετέχει ανελλιπώς από το 2013, ο Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων και ο ΑΣ Ποντίων Δραπετσώνας.
Την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία του συλλόγου μας, θα γίνει η κλήρωση παρουσία της δημοτικής αρχής.
Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα θα γίνει η έναρξη του τουρνουά και την Κυριακή στις πέντε και μισή το απόγευμα θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.
Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα τόσο της ΕΠΣΑΝΑ, όσο και του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Παπαστράτος: Κερδίζει μερίδια το iQOS

lazaros lazaros

Γεώργιος Δ. Γκράβας, «Το Παζλ της Μεγάλης Εικόνας για ένα νέο ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ»

lazaros lazaros

Αντί για Ξενοδοχείο 206 Διαμερίσματα: Το νέο Project των Ισραηλινών στο κέντρο της Αθήνας

lazaros lazaros