Ανατολική Αττική
ΑΘΛΗΤΙΚΑΔιάφοραΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας τιμώντας την ιστορία του, διοργανώνει και φέτος το ποδοσφαιρικό τουρνουά ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ 2023.

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας τιμώντας την ιστορία του, τις καταβολές του και τον Άγιο των Μικρασιατών Εθνομάρτυρα και Ιερομάρτυρα Χρυσόστομο Σμύρνης διοργανώνει και φέτος το ποδοσφαιρικό τουρνουά ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ 2023.
Ένα τουρνουά που έχει γίνει θεσμός για την πόλη μας και έχει αγκαλιασθεί από το σύνολο των προσφυγικών ποδοσφαιρικών συλλόγων.
Φέτος το τουρνουά έχει και μία άλλη ιδιαίτερη σημασία, καθώς γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από την θεμελίωση της πόλεως της Ραφήνας και την εγκατάσταση των Τριγλιανών προσφύγων.
Φέτος στα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ εκτός από την ομάδα μας, δηλώνει παρών ο Πανιώνιος, ο οποίος συμμετέχει ανελλιπώς από το 2013, ο Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων και ο ΑΣ Ποντίων Δραπετσώνας.
Την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία του συλλόγου μας, θα γίνει η κλήρωση παρουσία της δημοτικής αρχής.
Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα θα γίνει η έναρξη του τουρνουά και την Κυριακή στις πέντε και μισή το απόγευμα θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.
Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα τόσο της ΕΠΣΑΝΑ, όσο και του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Αρκούδα επιτέθηκε, δάγκωσε και τραυμάτισε σοβαρά Τρικαλινό

lazaros lazaros

«Εργο Σκουριών»: Μια εμβληματική επένδυση σε τροχιά ολοκλήρωσης

lazaros lazaros

Τράπεζες: «Πατούν γκάζι» για την επιστροφή σε Βαλκάνια και Κύπρο – Πηγή κερδών οι θυγατρικές του εξωτερικού – Πρωταγωνιστικός ο ρόλος της Eurobank – Πώς θα επανέλθει στα Βαλκάνια η Εθνική Τράπεζα!

lazaros lazaros