Ανατολική Αττική
ΔιάφοραΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στην τελετή έναρξης του World Boccia 2023 ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Στην τελετή έναρξης του World Boccia 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια το απόγευμα του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, που τιμήθηκε με ειδική πλακέτα από τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Χρήστο Τζαμούση, στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού καλωσόρισε τις αποστολές από όλο τον κόσμο στο Ηράκλειο και ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν και εργάζονται για την επιτυχία της διοργάνωσης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Στον Δήμο Ηρακλείου δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άμβλυνση των προβλημάτων που δυστυχώς συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους τα ΑΜΕΑ. Η συμπερίληψη αυτών των ανθρώπων σε καθημερινές δράσεις αποτελεί για εμάς βασικό στόχο. Ο αθλητισμός συμβάλει ουσιωδώς προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση και ως εκ τούτου δεν θεωρούμε το World Boccia απλώς μια διεθνή αθλητική διοργάνωση μα κάτι σαφώς πιο σημαντικό από αυτό».

Παρευρέθηκαν επίσης ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης, ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Σταμάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς, ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Καπελάκης, ο Παραολυμπιονίκης Γιώργος Στεφανουδάκης, ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου Νίκος Σαργκάνης κ.ά.

Στη διοργάνωση που θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Οκτωβρίου συμμετέχουν αθλητές από 26 χώρες.
πηγη:neakriti.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΚΛΑΊΡΗ ΣΑΡΑΝΤΆΚΟΥ, ΑΝΑΝΈΩΣΗ -ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ , υποψήφια Δημάρχος στα 3Β παρουσίασε Τρίτη 13/9 το συνδυασμό τής.Ο τόπος της εκδήλωσης το Notos lounge στη Βούλα είχε και σημειολογικό χαρακτήρα αφού η έκταση φιλέτο ανήκει στην εταιρεία “φάντασμα” ΜΕΕΚΒ και όχι στο Δήμο 3Β.

lazaros lazaros

Βασίλης Πιστικίδης.Η θυσία των ηρώων να γίνει για εμάς χρέος ενότητας στα ιδανικά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

lazaros lazaros

Σαν σήμερα 6 Αυγούστου γίνεται η ρίψη της πρώτης ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα

lazaros lazaros