Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΡοή ειδήσεων

Σύσκεψη Προέδρων ΔΕΕΠ Αττικής & Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο με τον Νίκο Χαρδαλιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύσκεψη Προέδρων ΔΕΕΠ Αττικής & Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο με τον Νίκο Χαρδαλιά

Ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κονταδάκης, κάλεσε όλους τους προέδρους των ΔΕΕΠ Αττικής και των ΔΗΜ.Τ.Ο σε σύσκεψη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Nikos Hardalias, σήμερα στα Κεντρικά Γραφεία της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Σμυρλής και ο Σύμβουλος του Προέδρου και Πρωθυπουργού Kyriakos Mitsotakis, Θανάσης Νέζης. Παρών ήταν και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Leonidas Pililitsis.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην τοποθέτησή του, εξήρε το έργο του Γιώργου Πατούλη και υπογράμμισε: «Νιώθω τυχερός που βρίσκομαι ανάμεσα σας για να κερδίσουμε τη μάχη της Αττικής. Ξεκινάμε έναν αγώνα όλοι μαζί με
συγκεκριμένο σχέδιο και όραμα, το οποίο θα αναπτύξουμε σε όλη την Αττική, σε κάθε δήμο, σε κάθε γειτονιά, με δυναμική και εξωστρέφεια. Ξεκινάμε αυτό το ταξίδι για την Αττική και τους πολίτες της ενωμένοι και αποφασισμένοι».

Στη σύσκεψη παράλληλα συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν ζητήματα οργανωτικού ενδιαφέροντος εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Την Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Vanita Sofroni, εκπροσώπησαν οι Αντιπρόεδροι Maria Lappa & Loukas Marios Lambropoulos και ο Γραμματέας Θανάσης Λάμπρου.

Από τις 13 τοπικές οργανώσεις της Ανατολικής Αττικής συμμετείχαν οι Πρόεδροι ΔημΤΟ ΝΔ Αχαρνών-Θρακομακεδόνων Petros Marinis, ΝΔ Δημοτική Τ.Ο. Διονύσου Ρενια Νικολοπουλου, ΔΗΜΤΟ Μαρκοπουλου Ιωάννα Ξύδα, ΔΗΜΤΟ ΝΔ Μαραθώνος Dimitris Kleftakis, Νέα Δημοκρατία Παιανίας & Γλυκών Νερών Παντελής Χριστοφορίδης, ΔΗΜΤΟ ΝΔ Παλλήνης Ιωάννα Λιάπη, ΔΗΜΤΟ Ραφήνας Πικερμίου Despoina Gikaki, ΔΗΜΤΟ ΝΔ Σαρωνικού Nikos Galanis. Τη ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Dimitris Zouganelis.

Συνεχίζουμε δυνατά ενωμένοι για μια Περιφέρεια που θα είναι #Δίπλα_σε_κάθε_πολίτη !

Η Πρόεδρος,
​​​​​Vanita Sofroni II

#deepanattikis
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ
#Η_Ανατολική_Αττική_κοιτάζει_ψηλά #σταθερά_τολμηρά_μπροστά
#metonkyriako

Σχετικές αναρτήσεις

Στο στόχαστρο του ΔΝΤ τα κρυπτονομίσματα – «Γι’ αυτό πρέπει να ρυθμιστούν»

lazaros lazaros

Renault 5 E-Tech Electric: Ηλεκτρικό pop είδωλο

lazaros lazaros

Το Φεστιβάλ Βιβλίου επιστρέφει «σπίτι» του

lazaros lazaros