Ανατολική Αττική
ΔιάφοραΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το ποδήλατο της Lotus κοστίζει όσο ένα SUV

Η Lotus παρουσίασε ένα απίστευτο ποδήλατο με τιμή που δεν θα πιστεύεις.
Η μόδα των κατασκευαστών αυτοκινήτων να εμπλουτίζουν την γκάμα τους με premiumποδήλατα κατά κρατεί καθώς όλο και περισσότερα μοντέλα κάνουν την εμφάνισή τους. Δύο από τα πιο εξεζητημένα ποδήλατα μας έρχονται από την Lotus και την Aston Martin τα οποία ξεχειλίζουν από τεχνολογία, καινοτομίες και κορυφαία υλικά.

Πρώτο έρχεται το ποδήλατο της Lotus που ονομάζεται Type 136. Το ποδήλατο σχεδιαστικά θυμίζει τα μοντέλα που χρησιμοποιούνται στις πίστες ποδηλασίας Ολυμπιακών προδιαγραφών με το πλαίσιο να είναι από ανθρακονήματα.

Παρά το γεγονός ότι το Lotus Type 136 έχει ηλεκτρική υποβοήθηση το βάρος του είναι μόλις 9,8 κιλά. Όσο για την τιμή του, είναι πραγματικά τρομακτική καθώς το ποδήλατο στην πρώτη του έκδοση κοστίζει 25.000 ευρώ!

Το δεύτερο premium ποδήλατο έχει κατασκευαστεί από την Aston Martin σε συνεργασία με την J.Laverack. Πρόκειται για το καινοτόμο ποδήλατο Aston Martin .1R το οποίο έχει σχεδιαστεί σε τρισδιάστατοεκτυπωτή. Τα υλικά που έχει χρησιμοποιηθεί είναι το τιτάνιο και τα ανθρακονήματα με την εταιρεία να αναφέρει ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις ενώσεις προκειμένου να δείχνει το πλαίσιο χυτό.

Κανένα καλώδιο δεν είναι ορατό στο ποδήλατο της Aston Martin ενώ σε πολλά σημεία συναντάμε λεπτομέρειες που προέρχονται από την DB12 και την Valkyrie. O αγοραστής θα παραλάβει το ποδήλατοαπό τα κεντρικά της Aston Martin και σε συνεργασία με την J.Laverack θα προσαρμοστεί στο μέγεθος του αναβάτη, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ευρείας παραμετροποίησης σε χρωματισμούς και εξαρτήματα.

πηγη:NewsAuto.

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΕΘΙΜΑ, ΚΑΛΑΝΤΑ,ΠΑΙΝΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΛΕΡ!

lazaros lazaros

Ηλεκτρονική Αστυνομική Ταυτότητα.

lazaros lazaros

Από την επίσκεψη στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής ,ένα σύντομο οδοιπορικό στην Τοποθεσία άλσος του Αριστοτέλη. Γεώργιος Δουβίτσας

lazaros lazaros