Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡοή ειδήσεων

Βίντεο: Αστυνομικοί έσωσαν άνδρα από έμφραγμα στη Γλυφάδα -Το ευχαριστώ της συζύγου του

Βίντεο με τις προσπάθειες δύο Αστυνομικών να κρατήσουν στη ζωή έναν άνδρα ο οποίος τον Μάρτιο υπέστη έμφραγμα στη Γλυφάδα έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Στο βίντεο διακρίνεται ο άνδρας να κείτεται αναίσθητος στον δρόμο, ενώ οι δύο αστυνομικοί του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες κάνοντας μαλάξεις στο στήθος.

Την ανάρτηση συνοδεύει η ευχαριστήρια επιστολή της συζύγου του άνδρα που υπέστη έμφραγμα. «O Υπαρχιφύλακας Β. Ι. και ο Υπαρχιφύλακας Λ. Λ. έσπευσαν αμέσως στο σημείο του συμβάντος και του χορήγησαν τις σωτήριες πρώτες βοήθειες φροντίζοντας ακόμη και για την κλήση ασθενοφόρου. Ο σύζυγός μου διεκομίσθη έχοντας τις αισθήσεις του στο Γ.Ν. Λαϊκό όπου παρέμεινε για μία εβδομάδα κι εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όπου υπεβλήθη με επιτυχία σε τετραπλό bypass», αναφέρει.

Βίντεο: Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. σώζουν άνδρα που υπέστη έμφραγμα

Η επιστολή της συζύγου του ασθενούς

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υπαρχιφύλακα Β. Ι. και τον Υπαρχιφύλακα Λ. Λ. της Ομάδας ΔΙΑΣ Ν/Α Αττικής, οι οποίοι με την κατάρτιση που διαθέτουν, την ηρωική τους προσπάθεια καθώς και την ανθρωπιά τους κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον σύζυγό μου. Συγκεκριμένα ο σύζυγός μου την 19η Μαρτίου 2024 και περί ώρα 15:40 υπέστη έμφραγμα στην περιοχή της Γλυφάδας. O Υπαρχιφύλακας Β. Ι. και ο Υπαρχιφύλακας Λ. Λ. έσπευσαν αμέσως στο σημείο του συμβάντος και του χορήγησαν τις σωτήριες πρώτες βοήθειες φροντίζοντας ακόμη και για την κλήση ασθενοφόρου. Ο σύζυγός μου διεκομίσθη έχοντας τις αισθήσεις του στο Γ.Ν. Λαϊκό όπου παρέμεινε για μία εβδομάδα κι εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όπου υπεβλήθη με επιτυχία σε τετραπλό bypass. Να επισημάνω ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του συζύγου μου στο Γ.Ν. Λαϊκό επικοινώνησαν με τη Γραμματεία του Νοσοκομείου για να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του κι έστειλαν τις θερμότερες ευχές τους για τη γρήγορη ανάρρωσή του, γεγονός που αποδεικνύει το ήθος τους και την παιδεία που διαθέτουν. Παρακαλώ πολύ δεχθείτε τα συγχαρητήριά μου για τα στελέχη με τα οποία έχετε επανδρώσει την ομάδα σας».
iefimerida

Σχετικές αναρτήσεις

Γιόχανσον: Τεράστιος κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων στις χώρες μέλη της ΕΕ

lazaros lazaros

7+3 οικονομικές και γεωπολιτικές προβλέψεις για το 2024

lazaros lazaros

Ελον Μασκ: H Tesla είναι απίστευτα ικανό πλοίο, δεν θα βουλιάξει

lazaros lazaros